A projektallasok.hu oldalon ingyenes álláshirdetési lehetőség

Olvasási idő < 1 perc

Amint látható, a piacon egyre nagyobb az igény a projektalapú munkára. Minden munka egyre dinamikusabb, ezért egy hosszú távú cél keretén belül ingyenes álláshirdetési lehetőség áll rendelkezésre a vállalatok számára.

Nagyon sok munkakörben rövid sprintekben kell szállítani a feladatokat, van, ahol már mindenki agilisan igyekszik megoldani őket, és már nem csak az IT szektorban. Főleg multinacionális környezetben szorgalmazzák ezt a módszertant elterjeszteni. 

Ezért, ha valaki projektmenedzser vagy projektalapon dolgozó munkatársat keres, akkor itt feladhatja a hirdetést.

De miért is a projektallasok.hu oldalon tegye meg?

A google által már akkora tömeg érkezik az oldalra, hogy elérkezettnek láttuk az időt, hogy ezt a lehetőséget felkínáljuk a vállalatok számára. Látható a visszajelzések és a visszatérő látogatók következtében, hogy igény van egy érthető, egyszerű weboldalra, ahol a fejlődni vágyók és az álláskeresők is megtalálják amire szükségük van.

A névválasztással igyekeztünk pozícionálni az oldalt, és könnyen megjegyezhetővé tenni.

Mivel még csak most indult ez a lehetőség, és nem áll az oldal mögött sem befektetés, sem IT-s csapat, ezért előfordulhatnak kisebb designbeli hibák, de a funkciók működnek.

Célirányos szakmai blogok készülnek ezután is, és az éves projektmenedzser fizetési kiértékelés is. Ez minden évben egy fontos momentum, hisz ezáltal látható, hogy hogyan alakul a piac.

A gantt.hu oldal pedig megmarad, mint szakmai oldal, ennek megfelelően pedig szintén bejegyzések jelennek meg.

Ha projektben dolgozót keres, akkor adjon fel most ingyenes álláshirdetést a projektallasok.hu oldalon!

Csilinkó Ádám
Számos ország multinacionális projektjében vettem már részt, de az igazi szakmai és önismereti gyorsítósáv Japánban ért el, ahol 2 évig tevékenyen dolgoztam, mint projektvezető. Itt tapasztaltam meg igazán, hogy mennyire fontosak más tényezők is a módszertanok ismeretén kívül, mint mondjuk a kooperáció. Ismerj meg jobban a rólunk oldalon.