Impresszum

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a gantt.hu kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A gantt.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészésével Ön elfogadottnak tekinti az alábbi feltételeket:

  • A weboldala,illetve azoknak a tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a gantt.hu webolal tulajdonosa jogosult.
  • A gantt.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, vagy tárolni.
  • A gantt.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, azonban hogy a weboldalakon a gantt.hu-től függetlenül változtatás történik, ezért – ha a hatályos jogszabályok másként nem rendelkeznek – a gantt.hu semmilyen felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalainak a pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, illetve a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
  • A gantt.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A gantt.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a nem megfelelő működésből, üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felellősséget a gantt.hu kifejezetten kizárja.
  • A gantt.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a gantt.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
  • A gantt.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Tárhelyszolgáltató:
Név: Magyar Hosting Kft.
Elérhetőségek: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22

A honlap fenntartója:
Csilinkó Ádám
Telefonszám: +36 70 977 3898
Email cím: kapcsolat@gantt.hu