Képernyőkép készítése gyorsan és feliratozva

Olvasási idő 3 perc

Az egyik legtöbbször használt dolog projektjeidben a képernyőfotó. Mutatom azt a megoldást ami sokkal gyorsabb, mint a powerpointos feliratozás.

A bejegyzésben megismered a Point to fix nevű programot, ami a legjobb megoldás.

Kezdjük a legjobb megoldással képernyőfotó készítésére >>> Point to fix program

100%-kal állíthatom ez a legjobb technika amit eddig láttam, hogy

  • könnyen,
  • gyorsan és
  • érthetően feliratozd a képernyőfotóid. 

A programot könnyen meg tudod keresni. Ne lepődj meg, németül lesz, de mutatom mit kell tenned, hogy letöltsd.

Telepítése abszolút egyszerű. Töltsd le és csomagold ki. Azonnal is használható.

Alap nyelvi beállítása a német, de csak a gombokat kell használni, szóval a német verzióval is könnyen boldogulhatsz. Angolul is letöltheted, és van hozzá magyar nyelvű csomag.
Nézzük a használatát!

Húzd be a tálcára, mert égető szükséged lesz rá!
A programot az indítás után bárhova mozgathatod a képernyőn.

Amint rákattintottál a start gombra már működésbe is lép.FONTOS: a kész képet el is mentheted, vagy bemásolhatod egy powerpoint dokumentumba, ÉS mentsd el a ppt-t is minden új beillesztett kép mentése esetén.

Képernyőfotó készítése egyszerűen pár lépésben, feliratozva.
Képernyőfotó készítése egyszerűen pár lépésben, feliratozva.

Klasszikus képernyőkép windows 10 fényképezésének billentyűkombinációi

  • Nyomd meg a PrtScr gombot! Ezzel a teljes képernyő átmásolódik a vágólapra. Beillesztheted a képernyőképet bármilyen képet megjelenítő programba, például a Paintbe vagy a Microsoft Wordbe.
  • Nyomd meg az Alt + PrtScn billentyűket. Ezzel az aktív ablakot másolja a vágólapra, amely így beilleszthető egy másik programba.
  • Nyomd meg a Windows billentyűt + Shift + S! A képernyő elsötétül, és az egérmutató megváltozik. Kiválaszthatod a képernyő egy részét, melyet rögzíteni szeretnél. A képernyőképet átmásolhatod a vágólapra, mely beilleszthető további programba is. (Ez a parancs csak akkor működik, ha telepítve van a Windows 10 legújabb verziója.)
  • Nyomd meg a Windows billentyűt + PrtScn! Ezzel elmentheted a teljes képernyőt képfájlként. A képernyőkép a  “Screenshot” nevű almappában lesz megtalálható.

Hogyan készíts képernyőfotót a Windows 10-ben snipping tool-lal?

Pofon egyszerű. Írd be a windows keresőbe, hogy snipping tool, vagy nyomd meg a windows + shift + s billentyűkombinációt Windows 10-ben! És már fényképezheted is a képernyőt!

Hogyan készíts képernyőfotót a Windows snipping tool-lal

Használd számodra mindig azt a megoldást, ami legjobb az adott feladathoz!

A google naptár használata bejegyzés elkészítéséhez is ezt a programoz használtam.

Csilinkó Ádám
Számos ország multinacionális projektjében vettem már részt, de az igazi szakmai és önismereti gyorsítósáv Japánban ért el, ahol 2 évig tevékenyen dolgoztam, mint projektvezető. Itt tapasztaltam meg igazán, hogy mennyire fontosak más tényezők is a módszertanok ismeretén kívül, mint mondjuk a kooperáció. Ismerj meg jobban a rólunk oldalon.

Projektterv készítésének lépése 10 pontban összefoglalva

A mai üzleti környezetben szinte minden munkához szükség van egy bizonyos mértékű projektmenedzseri tudásra.Különböző iparágak különböző szakmai tudást igényelnek, azonban a projektmenedzseri elvek mindenhol...