Projektmenedzsment skillek és módszerek a gyakorlatban

Készen állsz a következő szintre?

Ne érd be kevesebbel, a legjobb helyen jársz, ha fejlődni szeretnél.
Nem Te vagy az egyedüli, aki mindent megtesz, de nem jut előbbre a karrierjében.
Felmerül a kérdés:

“Mit kell csinálnom?”

De ugyanez megvizsgálható, ha nincs előrébb jutás a feladatokat nézve, vagy nem szereted a munkád.
Neked alakulhat másképp is!

Rendszeresen veszel részt projektben, de ...


Nem lépsz előbbre a karrieredben?
Nem értenek meg?
Nem az történik amit megbeszéltetek?
Mindig káosz van a projektben?
Folyamatosak a csúszások?
A nagyszájú ,,politikusok,, bekavarnak?
Úgy érzed, hogy még szeretnél fejlődni projektmenedzsment készségeidben?

Előbbre fogsz lépni a karrieredben

Elismernek mint vezetőt

Hallgatni fognak rád

Mindenre lesz elég időd

Érvényesülni fogsz

Meg fognak érteni a projekt során

És még sok egyéb dolog.
Megkeressük a módját, hogyan válhatsz 'T' tudásúvá, így nélkülözhetetlen és golyóálló leszel mindig.
Mi is az a 'T' tudás?
Három készség, amivel pótolhatatlanná válsz.

Na de ki is az a Csilinkó Ádám,
aki elkísér az úton a sikeres projekthez?

Gantt.hu főszerkesztője.
Az Audi, a Volvo, és a Mazda projektjeiben is részt vettem, ahol megannyi dolgot elsajátítottam a projektmenedzsmentről.

Gépészmérnökként végeztem és már az egyetem alatt is projektekben vettem részt (pl.: díjnyertes napelem autót fejlesztettem). Kalandos munkálkodásom hazai cégnél kezdődött, ahol részt vettem egy komplett gyár megépítésében az elejétől a végéig.

Majd újabb vizekre evezve évekig dolgoztam a projektek világában Ausztriában és Németországban. Végül az igazi projekt és önismereti gyorsítósáv Japánban ért el, ahol 2 évig tevékenykedtem. Még akkor született meg a fejemben Az ifjú projekttitán könyv ötlete, illetve a projektallasok.hu.
Azért hoztam létre az oldalt, mert szükségét éreztem, hogy Neked , mint projektben dolgozónak legyen egy bombabiztos projektbázisod, ahol tanulási-fejlődési lehetőségek várnak, karrier-tanácsadás és álláskeresési alternatívák.

Ezeket a témákat boncolgatjuk az online 1:1 konzultáció alatt:

  • Az idő és a feladatok neked fognak dolgozni
  • Stakeholder management, a fontos emberek azonosítása
  • Kicsi Data science is, hogy az alapokkal tisztában legyél
  • Végigmegyünk a kooperációs lépéseken, hogy elismert legyél
  • Érzelmi intelligenciáról is beszélünk sokat
  • Természetesen a projekt fázisait is átbeszéljük
  • Remote dolgozás, nemzetközi csapatban való munka
  • Nem hagyjuk ki a kommunikációt
  • Nem maradhat el a stresszkezelés sem
  • Férfiként, ha szükséges vasalunk egyet a megjelenéseden

Minden emberi helyzet egyedi, ezért is leszünk csak ketten. Nincs olyan megoldás, ami mindenkire jó.
Mindannyian más startvonalról indultok, azonban ugyanúgy fel tudtok gyorsulni.

A konzultációk közel egy órásak, és többalkalmasak.
Az adott helyzet határozza meg. Kéthetente beszélünk interneten keresztül. Ha elmúlnak a korlátozások, személyesen is találkozhatunk majd.

Vedd fel velem a kapcsolatot egy fél órás díjmentes előzetes konzultációra, és megtervezzük, hogy mire is van szükséged.

Mennyibe is kerül?
Az első konzultáció díjmentes.

Visszajelzések

A közös konzultáció során Ádám segített a projektmenedzsment tudásom bővítésében és elmélyítésében. A konzultáció nagyon strukturált volt és gyakorlatias, ami hozzásegített a komplex feladatom részekre bontásában és priorizálásában. Olyan gyakorlati tanácsokkal lettem gazdagabb, melyek által sokat fejlődtem és olyan válaszokhoz jutottam, amelyek segítenek a feladataim, projektjeim megoldásának folyamatában. Ádám szakmai hátterének és pozitív, segítőkész hozzáállásának köszönhetően továbbá hasznos tippeket kaptam, amit későbbi munkáim során is fel tudok majd használni.
Éva projektmenedzser

Folyamatos önfejlesztés híve vagyok mind a szakmában mind a magánéletben. A közel 30 év munkatapasztalat megtanított arra, hogy a hipergyors alkalmazkodóképesség fejlesztése és ehhez a megfelelő kulcs megformálása a legfontosabb. Melyik zárhoz? Amelyet Ádám mutat! A "work life balance". De nem csak az. Miképp? Gyakorlatias nemzetközi Ádám-tapasztalatokkal. Miért Ő? Nyelvet kitől tanulsz inkább? Aki tanár és tanít - miközben a munka világában kvantum ugrások vannak - vagy aki most is olyan pozíciót tölt be, melyben napi szinten csak az adott nyelven kommunikál és tudja mi szükséges az élő tudáshoz. Na ezért ÁDÁM! Mert Ő élő tudást ad a Baby boom, X, Y generációkra vonatkozólag egyaránt! Ennyi és mégis milyen mély... Köszönöm Ádám a konzultációkat! Elképesztő meglepi vagy számomra, hogy az úton tartasz nem csak a work life balance területén.
Norbi senior IT projektmenedzser

Csak korlátozott helyek vannak. Minden héten csak csütörtökön vannak konzultációk. Egy hónapban négy emberrel dolgozom együtt, utána várólistára kerülsz.

100% garancia

Ha 60 nap alatt nem kapsz legalább egy pozitív visszajelzést a környezetedből, vagy nem érzed az előrelépést, visszafizetem az együttműködésünk teljes árát.

GYIK - Ideje, hogy tisztán láss!

Hány alkalmas lesz az együttműködés?

Inkább időtávot mondok, mert először beszélnünk kell, hogy fixáljuk a célodat. A három hónapos együttműködés, ami a leginkább beválik. Erre számíts!

Miért jó egy saját mentor?

A coach kérdez, azt próbálja kihozni, ami benned van, én azt mondom meg, amit nem tudsz. Gyakorlati tudást, tapasztalatot, összefüggéseket adok át a gyakorlatból.

Annyira sokan vannak a piacon, pl. trénerek, coachok is… Miért téged válasszalak?

Megjártam Japánt, sok projektet vezettem, láttam számos multit. Egy lakás árát már a saját fejlesztésemre költöttem, szinte kiírtam már mindent magamból az oldalon, elvégeztem meglehetősen speciális képzéséket is, ami nemcsak szakmai, hanem igazi önismereti kurzus volt, és a legjobbaktól tanultam. Láttad, hogy mások mennyi használható tartalmat készítenek? Én nem sokat.

Van egy startup ötletem, ami csak az enyém, ilyen jó ötlet még senki fejéből nem pattant ki. Tudnál irányt mutatni?

Ha vállalkozást akarsz akkor természetesen. Ha startupban kell segítség, tudok másokat ajánlani nagyon szívesen. Én a vállalkozásban hiszek mindenféle hype nélkül.

Szervezetfejlesztésben kellene támogatás. Már közel tízen vagyunk a cégben. Rendszert kellene a napi munkába belevinni, hogy jobban haladjanak a projektek. Tudsz ebben segíteni?

A legjobb helyen jársz. Tudom, hogy például egy IT-s cég milyen gyorsan tud fejlődni. Az elején még könnyű átlátni a dolgokat, aztán egyre nehezebb lesz. Ez igaz más iparágra is. Találunk megoldást, hidd el nekem!

Dolgozol sikerdíjban is?

Igen, viszont nem 100%-ban. Ha van egy projektcélod, vagy épp a személyes fejlődésed a cél, akkor mérhetőt kell találnunk. Ha cégként lenne szükséged rá, akkor pedig megnézzük a céged felépítését és a folyamatokat.
Lényeges szempont cégépítésed esetén, ha testvér, anyós, sógor stb. is benne van, akkor nem fog működni a dolog. Lehet, hogy ők is jól dolgoznak, de tudják, hogy sérthetetlenek. Ebben az esetben nem fogunk tudni együtt dolgozni. Ha érdekel miért, egy díjmentes konzultáció alatt átbeszélhetjük.