A word önéletrajz minta előnyei 5 pontban

Olvasási idő 2 perc

A word önéletrajz minta segítséget nyújthat Neked egy olyan dokumentum létrehozásában, amely odavonzza a HR szakember figyelmét, függetlenül attól, hogy az első önéletrajzodat írod-e, vagy sem.

1. Nincs szükség tapasztalatra

Na de nem a munkatapasztalatra értem – bár a pályakezdők kivételek -, hanem arra, hogy egy mintával nem számít a rutin az önéletrajzírásban. Ugyanolyan jót alkothatsz, mint egy tapasztalt pályázó.

Bajban voltál eddig, hogy hol is kezdjed? Egy word önéletrajz mintával már nem kell az üres dokumentumot nézned, sem azon agyalnod, hogy milyen fejlécet használj, hova tegyél új bekezdést, használj-e felsorolási pontokat…

A wordben található önéletrajz mintával egy halom munkát átugorhatsz, és csak magadra kell szabnod az adatokat. Ha meg mégsem vagy elégedett az alapelrendezéssel, akkor módosíthatod azt, hogy az jobban megfeleljen igényeidnek.

2. Magadra szögezheted a figyelmet

Tudtad, hogy nagyjából 5-6 másodperc alatt futják át az önéletrajzokat, és az alapján döntenek, hogy mennek tovább vagy alaposabban megnézik?! Ez a néhány másodperc döntő jelentőségű rád nézve. Ezért van szükség egy jól tagolt, egyoldalas (max 2), ütős önéletrajzra, hisz senkinek nincs kedve oldalakat “végignyálazni”. Egy ilyen formátumban lehetsz igazán egyedi. 

3. Ihletet ad

A minőségi sablonok ötletet adnak a kulcsfontosságú pontokról és kifejezésekről, melyeket érdemes használni.  Segít emlékezni olyan fontos részletekre, amelyeknek az önéletrajzban ajánlottan szerepelnie kell. 

4. Tudsz összpontosítani a tartalomra

Ha már nem aggódsz a formázás miatt – hisz adott egy design -, megengedheted, hogy elméd a kreatív folyamatokra fókuszáljon. Koncentrálhatsz a tartalomra anélkül, hogy minden zavaró részlet akadályozna.

5. Időt spórolsz meg vele

A word önéletrajz mintával sokkal gyorsabban és könnyebben összehozol egy minőségi önéletrajzot, mintha semmi sem lenne a kezedben, így eredményesebben felhasználhatod a megmaradt időt.

A word önéletrajz minta azért is jó, mert ha te szerkeszted, akkor könnyű módosítani, nem úgy mint sokszor az online szerkesztők esetében, amik csak PDF formátumban engedik letölteni a dokumentumot.

Ajánljuk figyelmedbe az önéletrajz mintánkat.

Kattins ide vagy a képre, és mutatjuk a mintát:

Egyoldalas szakmai önéletrajz minta könnyen kitölthető oldalsávval ellátva
Csilinkó Ádám
Számos ország multinacionális projektjében vettem már részt, de az igazi szakmai és önismereti gyorsítósáv Japánban ért el, ahol 2 évig tevékenyen dolgoztam, mint projektvezető. Itt tapasztaltam meg igazán, hogy mennyire fontosak más tényezők is a módszertanok ismeretén kívül, mint mondjuk a kooperáció. Ismerj meg jobban a rólunk oldalon.

Ellenőrző lista minta a projektben

Kétféle ember létezik a világon: azok, akik terveznek és azok, akik nem. Akik szeretnek tervezni nekik a csekklista egy kiváló kapaszkodó, mivel szeretnek strukturáltan dolgozni. Az elkészítése...